Praktyki - Dietetyka

Pełnomocnik Dziekana WFSiR mgr inż. Bernadeta Surosz

tel.: (61) 835 52 86 | (61) 835 52 87
e–mail:

Opiekun praktyk: mgr inż. Bernadeta Surosz
Pok. 22 w Zakładzie Żywności i Żywienia (Nowy Budynek Dydaktyczny)
tel.: 61 8355287 lub 61 8355286

Dyżur w  semestrze letnim roku akademickiego 2017/2018 od wtorku do piątku w godzinach od 8:00 do 14:00
Poza dyżurami proszę o kontakt telefoniczny lub na adres e-mail: suroszawf.poznan.pl

 

  Studia stacjonarne i niestacjonarne I stopnia kierunek Dietetyka


1. Regulamin i Programy praktyk nabór: 2014/2015, 2015/2016, 2016/2017:

1. Praktyka w poradni chorób układu pokarmowego i chorób metabolicznych

2. Praktyka w szpitalu dla dorosłych


3. Praktyka w szpitalu dziecięcym


4. Praktyka w domu opieki społecznej


5. Praktyka w klubach sportowych - spec. Dietetyka sportowa


6. Praktyka w jednostkach leczniczych - spec. Dietoprofilaktyka i dietoterapia



I. Regulamin i programy praktyk od roku akademickiego 2017/2018

1. Praktyka z technologii potraw

2. Praktyka w domu opieki społecznej

 

 

Aktualne terminy praktyk podane są w Podziale roku akademickiego 2016/2017.

...Uwaga!  Ostateczne rozliczenie praktyk

II rok

semestr III i IV do 5 września br. Po tym terminie proszę o przesyłanie listem poleconym  kompletu dokumentów do 14 września br. na adres:

Bernadeta Surosz

Akademia Wychowania Fizycznego

Królowej Jadwigi 27/39

61-871 Poznań

III rok

9 i 10 lipiec br.

Uwaga!

Studenci,  którzy podejmą studia  na II roku w roku akademickim 2018/2019 proszeni są o pilny odbiór porozumień na praktykę w domu opieki społecznej. Termin praktyki 24 września do 9 października 2018 roku. dyżuruję codziennie do 4 września w  godzinach od 8:00 do 14:00

Ważne smiley

Komplet dokumentacji to.:

  • porozumienie (praktyka indywidualna) lub skierownie ( studenci korzystający z oferty Uczelni);
  • oświadczenie studenta;
  • obindowany dzienniczek;
  • sprawozdanie  do dokumentacji wewnętrznej. Sprawozdanie powinno zawierać informacje na temat zagadnień do zrealizowania   zamieszczonych w szegółowym programie praktyk.


 

Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie oraz dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb, korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies. Użytkownik może kontrolować je za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z niniejszego serwisu internetowego, bez zmiany tych ustawień oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
OK Nie wyrażam zgody